vastgoed1bg18.jpgvastgoed2bg19.jpgvastgoed3bg110.jpgvastgoed4bg111.jpgvastgoed5bg112.jpgvastgoed6bg113.jpgvastgoed7bg114.jpg

“Uit de langdurige relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd, blijkt dat onze aanpak werkt”.

Rijsterborgh Vastgoed heeft in de loop der jaren een respectabele reputatie opgebouwd op het gebied van bedrijfshuisvesting. Kwaliteit en het beheer van een solide product staan daarbij centraal. En dat is goed te zien aan de uitstekende staat van onze bedrijfspanden.


Onze klanten weten dat te waarderen, omdat het bedrijfspand vaak het visitekaartje van hun organisatie is. Daarbij kunnen ze er altijd op vertrouwen dat het beheer en het onderhoud van hun bedrijfspand bij ons in goede handen is. Ook zijn wij actief op de particuliere woningmarkt.


OfficeZ, comfortabel zaken doen in luxe, flexibele kantoorruimtes

OfficeZ is het flexibele huurconcept van Rijsterborgh Vastgoed. Volledig ingerichte werkruimtes in stijlvolle kantoorpanden op verschillende locaties door heel Nederland. Ieder OfficeZ pand is altijd van alle gemakken voorzien. Van een receptie, koffiehoek en bedrijfsrestaurant tot professionele, volledig ingerichte vergaderruimtes. Een perfecte plek om te werken, te netwerken, te groeien en uw gasten in stijl te ontvangen.

Meer informatie