makelaars1bg23.jpgmakelaars2bg24.jpgmakelaars3bg25.jpgmakelaars4bg26.jpgmakelaars5bg27.jpg

Residences Zuider Amstel

Luxe wonen bij de zuidas in Amsterdam Buitenveldert

Het ‘groene’ Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. Dit is hét deel van Amsterdam dat de komende jaren volop in ontwikkeling is. Er ontstaat een geheel nieuw internationaal zakencentrum, wat een veelvoud aan voorzieningen op het gebied van winkels, horeca en andere uitgaansgelegenheden met zich meebrengt. Wonen, werken en recreëren worden gecombineerd in een dynamische en mondaine wijk met een unieke infrastructuur.

Zo vormt Station Zuid/WTC vanaf 2012 het eindpunt van de Noord-Zuid lijn en het beginpunt van diverse hogesnelheidslijnen door heel Europa. Daardoor komen auto, tram, metro, trein en hogesnelheidslijn allemaal bij elkaar. En ook luchthaven Schiphol bevindt zich op slechts korte afstand. Bovendien gaat het VU-ziekenhuis verder uitbreiden en bouwt Van den Ende theaterproducties een nieuw theater bij de RAI. Kortom, Buitenveldert krijgt in de nabije toekomst een enorme impuls en wordt dan ook steeds populairder als woonlocatie.

Residences Zuider Amstel, vernoemd naar de polder waarop Buitenveldert is gebouwd, is een verzamelnaam voor een aantal luxe koopappartementen, verdeeld over 6 wooncomplexen. De appartementen zijn recentelijk verbouwd en voorzien van vele extra’s, waardoor ze direct te betrekken zijn. Er zijn 2-, 3-, 4- en 5-kamerappartementen te koop, variërend in oppervlakte van ca. 60 tot ca. 140m2.

Stijlvol gerenoveerd
De appartementen uit 1965 zijn onlangs geheel gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt. Er is gekozen voor een moderne, lichte kleurstelling wat tot uiting komt in het nieuwe stucwerk op de wanden en plafonds en de fraaie betegeling van de luxe badkamer en het afzonderlijke toilet. Ook het hang- en sluitwerk is volledig vernieuwd. Elk appartement is bovendien voorzien van een moderne, luxe keuken met onder andere een 5-pits gaskookplaat, een koel/vriescombinatie, een afzuigkap en een infraroodoven. Bij enkele appartementen is nog inspraak mogelijk omtrent de indeling en het uiterlijk van de keuken. De makelaar kan u hier meer over vertellen.

Alle woningen zijn voorzien van een loggia en de indeling is deels flexibel gehouden, zodat er een extra logeerruimte gecreëerd kan worden. De complexen zijn opgebouwd uit drie woonlagen, met bergingen en garageboxen in de onderbouw. Door deze opstelling is er per zes appartementen een eigen trappenhuis met lift, voor de veiligheid recentelijk voorzien van een video-intercomsysteem voor toegangsregistratie. Deze kleinschaligheid maakt het extra aantrekkelijk om in Residences Zuider Amstel te wonen.